Meny Lukk

Bedrift

Norge er i toppen på plager relatert til muskel- og skjelettsystemet, og dette er en stor utfordring på samfunnsnivå, for bedrifter, og ikke minst mennesket selv.

SINTEF anslo i 2015 at èn ukes sykefravær koster bedriften ca 15 000,-. Det er anslått høyere kostnad i dag. Sykefravær er ikke bare kostbart, men kan også skape produksjonstap, mistrivsel blant de ansatte, og økt arbeidspress på kolleger, noe som kan gi en negativ kaskade. Les videre for hva vi kan gjøre for nettopp din bedrift.

VI ER DIN VEILEDER TIL BEDRE HELSE OG FUNKSJON I HVERDAGEN

Hvordan kan vi hjelpe din bedrift?

Vi er fleksibel, tilgjengelig og tilrettelegger en god løsning som passer for dere. Vi består av faglige dyktige og trygge terapeuter, med en solid bakgrunn innenfor helse. Vi kan møte opp i bedrift med medbrakt utstyr. Noe av det vi tilbyr er:

  • Bedriftsbehandling
  • Bedriftsmassasje
  • Bedriftstrening
  • Foredrag og kurs
  • Veiledning av ergonomi
  • Gunstige bedriftsavtaler i klinikk

Hvorfor velge en bedriftsløsning?

1. Trivsel
Alle har ulike forutsetninger for en bra hverdag. Vi er en bidragsyter for å skape et trygt arbeidsmiljø gjennom individuell tilpasset oppfølging og behandling av de ansatte.  

2. Økt effektivitet

Alle har personlige årsaker som kan bidra til stress, redusere konsentrasjon og være energikrevende. Ofte er muskel- og skjelettplager en av disse faktorene. Ved å ta tak i årsaken, kan vi hjelpe dere til en mer produktiv og effektiv arbeidsplass.

3. Forebygge plager
Det er effektivt og lønnsomt å forebygge plager. Ved å skape en forståelse for plager og sammenheng i hverdagen, kan man ta tak i risikofaktorer og iverksette aktive tiltak basert på dette. , 

4. Få ansatte tilbake i arbeid
Er man ute av stand til å arbeide, så handler det om å redusere konsekvensene og omfanget dette medfører. Hvordan bedriften reagerer og hvilke tiltak som iverksettes kan endre prognose og redusere varighet av fraværet.

 

Veien videre?

Er dere interessert i en bedriftsløsning som dekker deres behov?

Ikke nøl med å ta kontakt, enten på epost kontakt@solidhelse.no, kontaktskjema under, eller ring daglig leder Kim på 9248 1184.